Απολογείται η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό! Τι θα ισχυριστεί (ΦΩΤΟ)

Στα δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη.


Η κατηγορούμενη παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στον Εισαγγελέα την Τετάρτη όπου της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Η 38χρονη παραδέχεται ότι διέπραξε το αδίκημα έχει δηλώσει πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του, ενώ κουβαλούσε το καυστικό υγρό μαζί της για άμυνα.

Μάλιστα, στον ALPHA, είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών πως «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της» και ότι είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο, μέσα σε διάστημα 40 ημερών καθώς όπως είπε «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον».


πηγή φωτογραφιών cretapost.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *