Αποκάλυψη! Αττική Οδός: Είχε 19 ακίνητα εκχιονιστικά μηχανήματα αλλά κάποια δεν είχαν καύσιμα

Η Αττική Οδός είχε ενημερώσει την Πολιτική Προστασία ότι διαθέτει 19 εκχιονιστικά μηχανήματα σε 6 κρίσιμα σημεία, ωστόσο φαίνεται πως ελάχιστα από αυτά δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιημένοι στον αυτοκινητοδρόμο εν μέσω του χιονιά και της κακοκαιρίας Ελπίς.


Όπως αποκαλύπτει το Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένα από αυτά τα κρίσιμα σημεία ήταν στην έξοδο της δυτικής περιφερειακής Υμηττού αλλά όπως προκύπτει από έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας, όταν ζητήθηκε να ενεργοποιηθούν τα 3 εκχιονιστικά από το συγκεκριμένο σημείο, διαπιστώθηκε από υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας ότι κανένα από αυτά τα τρία αυτοκίνητα δεν είχε καύσιμα.

 
Οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας έφεραν καύσιμα ώστε να τα κινητοποιήσουν αλλά ήδη τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Τελικά έφεραν 4 ή 5 άλλα εκχιονιστικά μηχανήματα αρκετά αργότερα από Μαλακάσα.

Σύμφωνα με το Mega, αυτά τα 19 για τα οποία είχε ενημερώσει η Αττική Οδός ότι ήταν διαθέσιμα, εκφράζονται αμφιβολίες για το ποια ήταν η δυνατότητα ενεργοποιήσής του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *