Ανήλικοι χτύπησαν ηλικιωμένη και την απείλησαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της για να τη ληστέψουν!

Στο σπίτι μίας ηλικιωμένης, την οποία μάλιστα δεν δίστασαν να την γρονθοκοπήσουν και να την ακινητοποιήσουν με την απειλή μαχαιριού, εισέβαλλαν δύο ανήλικοι, οι οποίοι προηγουμένως είχαν διαρρήξει ένα κατάστημα.


Οι δράστες ηλικίας 16 και 21 χρόνων τρύπωσαν στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο, αλλά ο θόρυβος που έκαναν ξύπνησε την ηλικιωμένη η οποία άρχισε να φωνάζει. Τότε, την χτύπησαν, την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν και άρπαξαν το πορτοφόλι της, που περιείχε διάφορα παλιά νομίσματα, 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ. Κατά την διαφυγή τους, όμως, συνελήφθησαν μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφαλείας.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα οι δράστες είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν και ένα κατάστημα στην ίδια περιοχή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπως και οι γονείς του 16χρονου που επίσης συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *