Άγριος ξυλοδαρμός 41χρονου από την εν διαστάσει σύζυγό του!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Πειραιά, όταν μία 36χρονη, σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της, τον «πλάκωσε» στο ξύλο και αφού έδειρε και έναν υπάλληλο με χαστούκια και μπουνιές εξαφανίσθηκε πριν προλάβουν να τη συλλάβουν οι αστυνομικοί.


Η 36χρονη, εισέβαλε μέσα στον χώρο εργασίας του και άρχισε να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του, ενώ όρμησε πάνω του και του έριχνε χαστούκια στο πρόσωπο και το σώμα.

Ένας υπάλληλος, προσπάθησε να τους χωρίσει με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια της μαινόμενης 36χρονης και τότε εκείνη επιτέθηκε και σε εκείνον ρίχνοντας του χαστούκια στο πρόσωπο και μπουνιές στο κεφάλι και την κοιλιά. Υπάλληλοι που ήταν παρόντες κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να την φύγει.

Οι δυο άνδρες που χτύπησε οδηγήθηκαν στο Τμήμα των Καμινίων που ο εν διαστάσει σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της δράστιδος ενώ ο συνάδελφος του δεν επιθυμούσε να προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια σε βάρος της γυναίκας που τον έδειρε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *