Άγρια επίθεση χούλιγκαν σε νεαρούς στην Ελευσίνα! Ένας 22χρονος στο νοσοκομείο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά οπαδικής βίας που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές, ανάμεσά τους και η Ελευσίνα, όπου ομάδα περίπου 15 χούλιγκαν επιτέθηκε σε δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 22 ετών.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ενώ οι δύο φίλοι προχωρούσαν επί της οδού Κανελλοπούλου, ένας εκ των χούλιγκαν πλησίασε και γρονθοκόπησε τον 19χρονο, ο οποίος σύμφωνα με το Mega κατάφερε να ξεφύγει. Τότε στράφηκαν στον δεύτερο νεαρό χτυπώντας τον με αγριότητα στο κεφάλι. Τον εγκατέλειψαν ξυπόλυτο στον δρόμο, έχοντας αρπάξει και το τσαντάκι του, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, την ταυτότητά του και 30 ευρώ.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε τρία οχήματα -ένα εκ των οποίων ήταν λευκό- και διέφυγαν προς Ελευσίνα. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και λιπόθυμος με ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Σύμφωνα πάντα με το Mega, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από τις έρευνες των αρχών για το περιστατικό έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές.

Ταυτόχρονα οι αρχές ερευνούν τα αίτια της επίθεσης, αν δηλαδή η ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε στους δύο νεαρούς επειδή ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας ή για να τους ληστέψουν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *