Άγιοι Ανάργυροι: Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Η 28χρονη Κυριακή που έχασε τη ζωή της μετά από πέντε μαχαιριές που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους κηδεύεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Τραγικές φιγούρες οι δικοί της άνθρωποι που αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.


Η Κυριακή είναι ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά της, ενώ λευκές μπομπονιέρες θα μοιραστούν στους συγγενείς. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι να λύγισαν.

Η 28χρονη Κυριακή ήταν μαζί με έναν φίλο της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και μόλις αντίκρισε τον 39χρονο πρώην σύντροφο της, άρχισαν να τρέχουν προς τον σκοπό του τμήματος για να σωθούν. Ο δράστης τους καταδίωξε με κουζινομάχαιρο και με ένα άλμα πήδηξε πάνω στην άτυχη κοπέλα και την μαχαίρωσε πέντε φορές(!!!)

Η Κυριακή άφησε τη τελευταία της πνοή δίπλα από το κουβούκλιο του 48χρονου αρχιφύλακα,ο οποίος απομακρύνθηκε από τα καθηκοντά του μαζί με άλλους 5.

Σήμερα (4/4), ημέρα της κηδείας της 28χρονης κοπέλας, ο 39χρονος δράστης, πρώην σύντροφός της θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *