Τζόκερ – ΟΠΑΠ: Πήρε 600.000 ευρώ με ένα δελτίο αξίας μόλις 9 ευρώ

 

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει τρελά κέρδη, σε κάνει πλούσιο από τη μια στιγμή στην άλλη και αλλάζει ζωές και αυτό το βίωσε ο νικητής της χθεσινής (29.6.2023) κλήρωσης του παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, που κέρδισε 600.000 ευρώ με ένα δελτίο αξίας μόλις 9 ευρώ!


Το ΤΖΟΚΕΡ μοίραζε στην κλήρωση της Πέμπτης 29 Ιουνίου του 2023 (αριθμός 2616) 600.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Βρέθηκε μόνος ένας νικητής στην κλήρωση, ο οποίος παίρνει όλο το ποσό.

Η συμμετοχή του υπερτυχερού έγινε από το διαδίκτυο και έτσι δεν έγινε γνωστό το μέρος της χώρας, που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή. Στο ίδιο δελτίο βρέθηκαν και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία που προσθέτουν στο σύνολο, άλλα 22.000 ευρώ.

Το πλήρες σύστημα κόστισε μόλις 9 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι 11,14,17,38,39 με Τζόκερ τον αριθμό 11.

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ακόμα μία επιτυχία. Το δελτίο είχε κατατεθεί σε πρακτορείο στην Κορινθία, με κόστος 2,50 ευρώ.


Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.


Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *