Σ. Αρναούτογλου: Δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στα Επτάνησα τις επόμενες ώρες

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα, καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένονται έντονες βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιόνια, με τον Σάκη Αρναούτογλου να συστήνει προσοχή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αρναούτογλου, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι επικίνδυνα ειδικά στα Επτάνησα και κυρίως σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο με ισχυρές καταιγίδες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Μεγάλη Προσοχή στα έντονα αλλά και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) το ερχόμενο 24ωρο και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στα νότια Επτάνησα και κυρίως στο Νομό Κεφαλληνίας και νομό Ζακύνθου!


Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες, Τρίτη (24/1) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται από αργά το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) έως και την Παρασκευή (27-01-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια που βαθμιαία θα επεκταθούν προς τα βορειοανατολικά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Σ. Αρναούτογλου: Δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στα Επτάνησα τις επόμενες ώρες”