Καιρός – Μαρουσάκης: Με κακοκαιρία τύπου «Daniel» αναμένεται να κλείσει ο Σεπτέμβριος

Με κακοκαιρία, η οποία θα θυμίζει «Daniel», αναμένεται να μας αποχαιρετήσει ο Σεπτέμβριος, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης το πρωί της Τετάρτης, ενώ είπε ότι θα προηγηθεί ένα καλοκαιρινό διάλειμμα μέχρι την Κυριακή.


Ο μετεωρολόγος του OPEN τόνισε ότι στη συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση και αναμένεται μια κακοκαιρία τύπου «Daniel».

«Μετά πάμε πλέον, σε μια κυκλοφορία ανάλογη της κακοκαιρίας «Daniel» που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Δεν θα είναι στην ίδια ένταση, όμως η κυκλοφορία θα θυμίζει τον σχηματισμό του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού του Daniel, που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί πάλι μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται για αρκετές ημέρες και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι με κατά διαστήματα άσχημο καιρό, κακοκαιρία και πολλές βροχές. Και δυστυχώς οι βροχές αυτές θα απασχολήσουν και τις περιοχές της Θεσσαλίας. Σε αντίθεση πάντως με τον Daniel, δεν θα καθίσει για πολλές μέρες στο Ιόνιο, καθώς θα βρει διέξοδο προς τα ανατολικά τμήματα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά σήμερα, Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, με κάποιες μπόρες προς τα βόρεια ορεινά, αλλά και στο εσωτερικό της Πελοποννήσου. Ο βοριάς περιορίζεται προς το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο με μέτριες και τοπικά ισχυρές εντάσεις και η θερμοκρασία θα σημειωθεί στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια όλη την μέρα, με τις θερμοκρασία να σημειώνεται στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.


Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη θα είναι αρκετά καλές οι καιρικές συνθήκες, καθώς θα υπάρχει ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές νεφώσεις οι οποίες δεν θα προβληματίσουν, με την θερμοκρασία να σημειώνεται στις 31-32 βαθμούς Κελσίου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *