Το Bloomberg αποθεώνει την Ελλάδα μετά την αναβάθμιση του οίκου Scope: «Επέστρεψε στην ελίτ της επενδυτικής βαθμίδας»

 

Το Bloomberg αποθέωσε την Ελλάδα μετά την αναβάθμιση του οίκου Scope και τόνισε ότι η χώρα: «Επέστρεψε στην ελίτ της επενδυτικής βαθμίδας».


Το Bloomberg έσταξε μέλι για την Ελλάδα, μετά τη χθεσινοβραδινή αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον γερμανικό οίκο Scope, που έφερε τη χώρα μας στις κορυφές της επενδυτικής βαθμίδας.

«Ο Scope αποκατέστησε το status της επενδυτικής βαθμίδας, σε μια απόδειξη της προόδου στην επιδιόρθωση των δημόσιων οικονομικών, 13 χρόνια αφότου η Ελλάδα έγινε η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που υποβαθμίστηκε σε “σκουπίδι”» γράφει, μεταξύ άλλων, το οικονομικό πρακτορείο.

Η αναβάθμιση δείχνει την οικονομική ανάσταση της χώρας επί της διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και φυσικά δίνει το δικαίωμα στη χώρα να αφήει πίσω της τα μαύρα χρόνια από τα μνημόνια.

«Επίσης,η αναβάθμιση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την εκκωφαντική επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει δεσμευτεί να συνεχίσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και για την επόμενη 4ετία», αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *