Σήμερα το «φίνιρισμα» των μέτρων στήριξης και την Πέμπτη οι ανακοινώσεις

Μέσα σε πυρετό καθημερινών συσκέψεων «κλειδώνει» αυτές τις μέρες το οικονομικό πακέτο στήριξης για τους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες της ακρίβειας και ειδικά του εκτοξευμένου ενεργειακού κόστους καθώς η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ανακοινώσει το πακέτο το πολύ ως την Πέμπτη, όπως προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Παρασκευή από τις Βερσαλλίες.


Χθες το μεσημέρι έγινε στο Μαξίμου σύσκεψη υπουργών και πρωθυπουργικών συνεργατών, ενώ αντίστοιχη σύσκεψη έγινε και το απόγευμα. Παράλληλα, σήμερα θα καταθέσουν και προτάσεις ορισμένοι συναρμόδιοι υπουργοί, ώστε εντός της ημέρας να γίνει το τελικό «φινίρισμα» των μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μάλιστα, ο πρωθυπουργός προσανατολιζόταν ως και χθες στο να ανακοινώσει ο ίδιος με μήνυμά του στους πολίτες το περίβλημα του πακέτου στήριξης και στη συνέχεια αυτό να εξειδικευτεί από τους συναρμόδιους υπουργούς, μιας και πρέπει να καταστεί σαφές ότι θα υπάρξει «ανηφόρα» από εδώ και μπρος, αλλά και ταυτόχρονη στήριξη, ιδίως για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *