Ο Γεωργιάδης έκανε τον Κατρούγκαλο να πει την ωμή αλήθεια: Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει προκαταβολή φόρου, κρατήσεις 20% για ελεύθερους επαγγελματίες

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πίεσε στα άκρα τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον ανάγκασε να κάνει την μεγάλη και ωμή ομολογία για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επαναφέρει τις κρατήσεις 20% υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι που κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους, αλλά να επαναφέρει και το 100% προκαταβολής του φόρου, αν βέβαια κερδίσει τη μάχη της κάλπης και επανέλθει στην εξουσία.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky. Εκεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άρχισε να πιέζει τον Γιώργο Κατρούγκαλο να ομολογήσει τα αληθινά πλάνα του ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσει τις εκλογές.

Εκεί ο Κατρούγκαλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να επαναφέρει το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και την προκαταβολή 100% του φόρου, την οποία ο τέως υπουργός είπε ότι την θεωρεί «απολύτως δίκαιο μέτρο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στο twitter για το όλο θέμα και ανέβασε και το σχετικό βίντεο που αποκαλύπτει την ωμή ομολογία του Κατρούγκαλου για τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:


Ανεβάζω ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου στο blue sky tvgr σήμερα, που κατά την γνώμη μου είναι ανατριχιαστική και θα επηρεάσει αναπόφευκτα τις Εκλογές της Κυριακής.


Όχι μόνον σκοπεύουν να επαναφέρουν το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες (μέτρο που κατά κοινή ομολογία κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους) αλλά και το 100% προκαταβολής του Φόρου καθώς αν προσέξτε την προκαταβολή του 100% του φόρου την θεωρεί «απολύτως δίκαιο μέτρο». Αύριο είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλοι οι Σύλλογοι των Ελευθέρων Επαγγελματιών θα λάβουν θέση σε αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας θα υποχρεωθεί να μας αποκαλύψει τί πραγματικά σκέφτονται να κάνουν και θα υπάρξουν αντιδράσεις από ολόκληρο τον κόσμο της Αγοράς και τα Επιμελητήρια.

Είμαι υπερήφανος που συνέβαλα σήμερα στο να αποκαλυφθεί εγκαίρως ότι ένα ξαναπλησιάσουν ποτέ στην Εξουσία σκοπεύουν και πάλι να μας γδάρουν στους φόρους και στις ασφαλιστικές εισφορές!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *