KPMG: Παρουσίαση της έρευνας “Voice of the Candidate”

Στο πλαίσιο της συνεχούς παρακολούθησης των τάσεων και εξελίξεων στην αγορά εργασίας, η KPMG στην Ελλάδα διεξήγαγε για δεύτερη φορά την έρευνα “Voice of the Candidate”, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στη Λέσχη του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ), Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό.


Ειδικότερα, η Πέγκυ Βελλιώτου, Partner & Head of People, People Services, Consulting, KPMG στην Ελλάδα, η Ρεβέκκα Παπαηλιού, Director, Consulting, KPMG στην Ελλάδα και η Έλσα Σταθοπούλου, Employer Branding Manager, Consulting, KPMG στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τα βασικά ευρήματα της έρευνας και θα τα συγκρίνουν με εκείνα της πρώτης φάσης της έρευνας, με σκοπό την επιβεβαίωση αλλά και την ανάδειξη νέων τάσεων και προκλήσεων στην αγορά εργασίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Λίγα λόγια για την έρευνα “Voice of the Candidate”


Η αγορά εργασίας υφίσταται διαρκείς μεταβολές τα τελευταία χρόνια, καθώς νέες τάσεις αναδύονται και νέες πρακτικές υιοθετούνται αναφορικά με την προσέλκυση και διατήρηση στελεχών. Τις παραπάνω τάσεις και εξελίξεις επιδιώκει να αποτυπώσει η έρευνα “Voice of the Candidate”, η οποία διεξήχθη τον Σεπτέμβριο ως συνέχεια της πρώτης φάσης της έρευνας που υλοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.


Στην έρευνα συμμετείχαν στελέχη από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους που εργάζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι κλήθηκαν να τοποθετηθούν για όσα συμβαίνουν στην αγορά εργασίας και να απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων σε καίριες περιοχές ενδιαφέροντος, όπως το κίνητρό τους για μετακίνηση, τα κριτήρια επιλογής νέου εργοδότη και τους πιθανούς λόγους αποχώρησης από την εταιρεία τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *