«Καμία ακύρωση ή χρονική μετάθεση επενδυτικού σχεδίου λόγω του πολέμου» ξεκαθαρίζει ο Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα τις «Δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» του ΕΒΕΑ παρουσίασε τους μεταρρυθμιστικούς άξονες της στρατηγικής του υπουργείου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι εκτός από τον τουρισμό, η Ελλάδα μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα και στον τομέα της βιομηχανίας και επαναβεβαίωσε την προσήλωση της κυβέρνησης στις διαρθρωτικές αλλαγές με στόχο την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού και επενδυτικού περιβάλλοντος.


«Προς αυτήν την κατεύθυνση συνεργαστήκαμε με το ΕΒΕΑ επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον», σημείωσε.

«Η Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο βιομηχανικής πολιτικής της χώρας μας για την επόμενη δεκαετία, θα είναι η παρακαταθήκη μας για μία ισχυρή, ανταγωνιστική και ανθεκτική βιομηχανία. Επομένως, χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων σας ώστε να υλοποιηθούν οι δράσεις και μεταρρυθμίσεις της στρατηγικής».

Ο υπουργός διέτρεξε τις εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον με αιχμή την αύξηση του ενεργειακού κόστους σε παγκόσμιο επίπεδο και επεσήμανε την αναγκαιότητα επίτευξης ενεργειακής αυτονομίας της ελληνικής βιομηχανίας.

«Έως σήμερα δεν υπάρχει καμία ακύρωση ή χρονική μετάθεση επενδυτικού σχεδίου λόγω του πολέμου» διευκρίνισε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *