«Καλάθι του Nοικοκυριού»: Στο 92% των προϊόντων οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές την 10η εβδομάδα εφαρμογής του

Το «Καλάθι του Nοικοκυριού» αποδίδει συνέχεια όλο και περισσότερους καρπούς στα πορτοφόλια των νοικοκυριών και εξυπηρετεί με τον ιδανικότερο τρόπο την δημιουργία του και οι τιμές των προϊόντων που υπάρχουν σε αυτό έχουν… πάρει την κατιούσα και δίνουν οικονομικές ανάσες στους πολίτες.


Στο 92% των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «Kαλάθι του Nοικοκυριού», οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές την 10η εβδομάδα εφαρμογής του.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε και σχετικό ποστ στο Twitter δείχνοντας την ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργείας του Καλαθιού του Νοικοκυριού.

Στο 92% των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «Kαλάθι του Nοικοκυριού», οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές την 10η εβδομάδα εφαρμογής της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης (04/01/2023 -10/01/2023), με βάση τους νέους τιμοκαταλόγους που γνωστοποίησαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικά, από το σύνολο 833 προϊόντων στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» που είναι απολύτως συγκρίσιμα:


-στα 55, ποσοστό 7%, η τιμή μειώθηκε,


-στα 714, ποσοστό 85%, η τιμή παρέμεινε σταθερή

-και σε 64, ποσοστό 8%, η τιμή αυξήθηκε.

Αναλυτικά οι τιμές των προϊόντων στη διεύθυνση https://e-katanalotis.gov.gr/

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *