Η Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ εξαγόρασε την εταιρία Φυτώρια Καραμπάτσος ΑΕ

Ο όμιλος Antemisaris Group of Companies προχώρησε σήμερα στην εξαγορά της εταιρίας Φυτώρια Καραμπάτσος ΑΕ δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη αναπτυξιακή δυναμική στον όμιλο. Η Antemisaris Group of Companies είναι πλέον ο μεγαλύτερος όμιλος εταιρειών στους τομείς της παραγωγής, εμπορίας φυτών και εμπορίας ειδών κήπου με σημαντικές εξαγωγικές δυνατότητες.


Στη σημαντική εξαγορά της  Φυτώρια Καραμπάτσος ΑΕ αναφέρεται η ανακοίνωση του ομίλου η οποία έχει ως εξής:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία μας Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ. Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την εξαγορά του 100% της εταιρίας Φυτώρια Καραμπάτσος ΑΕ.

Η Φυτώρια Καραμπάτσος ΑΕ αποτελεί τη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη μονάδα παραγωγής θάμνων και δέντρων σε Ελλάδα και Κύπρο και μια από τις σημαντικότερες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, με εξαγωγές στην Ευρώπη.

Με την εξαγορά αυτή η Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ δημιουργεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών στους τομείς της παραγωγής ,εμπορίας φυτών και εμπορίας ειδών κήπου με σημαντικές εξαγωγικές δυνατότητες.


Με συνολικά 450 στρέμματα παραγωγικών και 50 στρέμματα εμπορικών εγκαταστάσεων είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας.


Το Δ.Σ της ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ»

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Όμιλος Antemisaris Group of Companies συνεργάζεται και προμηθεύει με φυτά, περισσότερους από 200 επαγγελματίες κηποτέχνες, Αρχιτέκτονες Τοπίου και γεωπόνους, καθώς και Αρχιτέκτονες Τοπίου και εταιρείες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Επιπρόσθετα το Greenmart είναι μέλος του Antemisaris Group of Companies και είναι το νούμερο 1 online shop για τον κήπο! Η τεράστια ποικιλία προϊόντων μας κατατάσσει ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πληρέστερα e-shop για το σπίτι και για κάθε πράσινη ανάγκη, προσφέροντας λύσεις DIY στον αρχάριο, τον απαιτητικό αλλά και τον επαγγελματία.

Ξεκίνησε ως online παρουσία των Φυτωρίων Αντεμισάρη που για πάνω από 55 χρόνια κατάφεραν να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες του ιδιώτη & του επαγγελματία, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Με νέες εγκαταστάσεις, αυτόνομο στοκ και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα e-shop στο χώρο και υπόσχεται να εξελιχθεί στον απόλυτο προορισμό για το σπίτι και τον κήπο.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *