Για αμερικανικές επενδύσεις που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μίλησε ο Γεωργιάδης

Στη διάθεση που παρουσιάζουν οι αμερικανικές εταιρείες να επενδύσουν στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εορταστική εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το νέο έτος.


Όπως σημείωσε η διάθεση των αμερικανικών εταιρειών να επενδύσουν στην Ελλάδα καταδεικνύει ότι οι δύο χώρες διανύουν την καλύτερη περίοδο της μεταξύ τους σχέσης.

Ακόμη, ο υπουργός ευχαρίστησε για τη συνεργασία με το επιμελητήριο τα 2,5 χρόνια που ηγείται ο ίδιος του υπουργείου, ενώ ανέφερε τις ευχαριστίες του και για τη συνεργασία που είχε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι το αποτύπωμα των αμερικανικών επενδύσεων έχει ξεπεράσει το προσδοκώμενο, καθώς κάθε εβδομάδα γνωστοποιείται ή υλοποιείται κάποια εξαγορά ή κάποια επένδυση.

Επιπλέον, σημείωσε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τη σημασία της γεωγραφικής θέσης της χώρας μας, αλλά και τον πολιτιστικό ρόλο της στη διαμόρφωση του αμερικανικού έθνους, ενώ και η ελληνική πλευρά προσβλέπει στις ΗΠΑ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *