Γεωργιάδης για αναβάθμιση από Fitch: «Έληξε η περιπέτεια, ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό που μου έκανε την τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας»

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους της τεράστιας επιτυχίας της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από διεθνείς οίκους με τελευταίο χθες τον οίκο Fitch.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε το δικό του τεράστιο όχι λιθαράκι, αλλά λίθο στην τεράστια επιτυχία με την επενδυτική βαθμίδα που πλέον έχει πιστοποιήσει και επίσημα ότι η Ελλάδα άλλαξε, είναι πια άλλη χώρα, έχει πετύχει ένα οικονομικό θαύμα και αποτελεί οικονομικό παράδειγμα προς μίμηση στην ΕΕ.

Πως να ξεχάσει κανείς άλλωστε τις τεράστιες επενδύσεις που έφερε στη Ελλάδα από τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ή την ανάσταση επιχειρήσεων (βλέπε: π.χ. Ναυπηγεία Ελευσίνας) που ήταν νεκρές και πλέον αναστήθηκαν και αποτελούν γρανάζια της μηχανής της ελληνικής οικονομίας;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε αρχά χθες το βράδυ την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch με μήνυμά του στο twitter, όπου αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της χώρας, έστειλε το δικό του ξεχωριστό «μπράβο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τόνισε και ότι τον ευχαριστεί για την τιμή που του έκανε να είναι μέρος της ομάδας, που έφτασε τη χώρα ως εδώ.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:


Επιτέλους!!! Επισήμως στην επενδυτική βαθμίδα! Η περιπέτεια της Χώρας μας που άρχισε από το τέλος του 2009 και το 2010 έληξε σήμερα επισήμως. Μπράβο στον Πρωθυπουργό ⁦⁦@kmitsotakis
⁩ τον ευχαριστώ που μου έκανε την Τιμή να είμαι μέρος της ομάδας που μας έφθασε εδώ!


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *