«Εντός της εβδομάδας θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιδότηση στα καύσιμα» εξήγγειλε ο Οικονόμου

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «η κυβέρνηση προσπαθεί καθημερινά με πολιτικό πραγματισμό και με ανοιχτή σκέψη να κρατήσει την Ελλάδα όρθια και να την οδηγήσει με ασφάλεια έξω από τις παγκόσμιες κρίσεις, όχι με λόγια αλλά με σχέδιο και απτά αποτελέσματα».


Έκανε μάλιστα αναφορά σε πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για τη διαμόρφωση ευρωπαϊκής πολιτικής για την ενέργεια και στην ανακοίνωση από μέρους του ότι αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκό θα υπάρξει εθνικό σχέδιο στήριξης ειδικά για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. «Είναι απόφαση του πρωθυπουργού να εξαντλήσουμε κάθε διαθέσιμο ευρώ, να βρούμε τρόπους για τη στήριξη της κοινωνίας διατηρώντας την αναγκαία δημοσιονομική ισορροπία και κρατώντας πόρους και εφεδρείες για το επόμενο διάστημα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να γυρίσουμε από την τρικυμία στα πιο ήρεμα νερά», είπε.

Αναφέρθηκε στα μέτρα ενίσχυσης που τρέχουν αυτό τον μήνα και τόνισε ότι το συνολικό ύψος της παρέμβασης που περιέγραψε αναλυτικά ανέρχεται σε 324 εκατ. ευρώ και αφορά 1,7 εκατ. δικαιούχους, 1,4 εκατ. νοικοκυριά με περισσότερα από 3,2 εκατ. μέλη. Είπε ακόμη ότι ταυτόχρονα η κυβέρνηση εστιάζει στην ανάπτυξη δράσεων και στη στήριξη της νέας γενιάς.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η πλατφόρμα για την επιδότηση στα καύσιμα θα «ανοίξει» μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *