Έκδοση εμπορικών σημάτων σε 48 ώρες προανήγγειλε ο Γεωργιάδης – Η επίσκεψη στον ΟΒΙ (ΦΩΤΟ)

«Ενώ με την παλιά διαδικασία η έκδοση Εμπορικού Σήματος χρειαζόταν έως – το ανώτερο – έξι μήνες λόγω διαφόρων τεχνικών προβλημάτων, είμαστε ήδη στο 1/3 του χρόνου και ο στόχος είναι να φτάσουμε στις δύο ημέρες. Νομίζω ότι σε ένα τρίμηνο από σήμερα θα έχουμε φτάσει στο στόχο μας» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Μητρώο Εμπορικών Σημάτων στο νέο κτίριο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).


Τον υπουργό και τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΟΒΙ, Δημήτρης Χρόνης, ο γενικός διευθυντής Παναγιώτης Κανελλόπουλος και στελέχη του οργανισμού.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Επισκεφτήκαμε σήμερα με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτού το νέο κτίριο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, ο οποίος έχει αναλάβει την διαδικασία της εκδόσεως των εμπορικών σημάτων.

Πρόκειται για μεταρρύθμιση, η οποία συζητείτο για 35 χρόνια, και πλέον έγινε πράξη με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, των επιχειρήσεων, των ενδιαφερομένων. Ενώ με την παλιά διαδικασία χρειαζόταν έως – το ανώτερο – έξι μήνες λόγω διαφόρων τεχνικών προβλημάτων, είμαστε ήδη στο 1/3 του χρόνου και ο στόχος να φτάσουμε στις δύο ημέρες.

Νομίζω ότι σε ένα τρίμηνο από σήμερα θα έχουμε φτάσει στο στόχο μας και ο κόσμος θα δει την τεράστια διαφορά την οποία πετύχαμε για την εξυπηρέτηση και την προστασία των καταναλωτών και των επιχειρηματιών από αυτή τη σπουδαία μεταρρύθμιση».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *