«Μπαράζ» αυτοψιών Γεωργιάδη για τα «καλάθια»! «Εντυπωσιακή ζήτηση»

Αυτοψίες σε καταστήματα παιχνιδιών πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, βλέποντας πως εφαρμόζεται το καλάθι του Αϊ-Βασίλη, όπου οι αλυσίδες οι οποίες συμμετέχουν προσπαθούν να κρατήσουν σταθερές αλλά και να χαμηλώσουν τις τιμές σε παιχνίδια εν όψει φυσικά και των εορτών.


Συνομίλησε με τους υπεύθυνους των καταστημάτων, του έδειξαν τα παιχνίδια τα οποία έχουν καταφέρει να κρατήσουν σε χαμηλότερες τιμές, για να μπορέσει ο κόσμος να ψωνίσει και να έχει τα δώρα για τα μικρά παιδιά.

Παντού το καλάθι είχε πολύ μεγάλη ζήτηση. Ξέρετε όταν σκέφτηκα να κάνω αυτό το πράγμα, η ιδέα ήταν να φτιάξουμε ένα καλάθι με περίπου 100 – 150 προϊόντα. Τα προϊόντα πλησιάζουν τα 3.000. Είναι εντυπωσιακό αν το σκεφτεί κάποιος. Άκουσα στο κατάστημα που πήγα ότι πάρα πολλοί κωδικοί είχαν εξαντληθεί από την πρώτη εβδομάδα και άλλαξαν τους κωδικούς και είχε πολύ μεγάλη ζήτηση.

Νωρίτερα όμως επισκέφτηκε και τη λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής, άλλη μία λαϊκή αγορά που επισκέπτεται, τονίζοντας τις χαμηλές τιμές και την καλή ποιότητα που μπορούν να προσφέρουν οι λαϊκές αγορές.

«Γιατί δεν είναι μόνο το καλάθι του νοικοκυριού, αλλά και οι παραγωγοί των λαϊκών που πρέπει να στηρίξουμε, όπως και εκείνοι στηρίζουν τους καταναλωτές με τις χαμηλές τιμές τους» σημείωσε.


Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *