Αυγενάκης: “Εθνική ανάγκη για σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση – Όχι στα πειράματα”

«Οι πολίτες αξιολογούν χωρίς διαχωρισμούς και χρώματα όσα κατάφερε με συνέπεια στις εξαγγελίες της η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή την τετραετία και όσα δεσμεύεται για την επόμενη, με το αξιόπιστο και κοστολογημένο πρόγραμμά της», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Κρήτη» και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Βαρδάκη ο υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο, Λευτέρης Αυγενάκης.


Σχετικά με το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι «οι πολίτες σ’ αυτή την πολιτισμένη και ήρεμη προεκλογική περίοδο δεν αναλώθηκαν σε συγκρούσεις, αλλά σε συγκρίσεις» και γι’ αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, αναγνωρίζουν «την εθνική ανάγκη σταθερής και αυτοδύναμης κυβέρνησης κι όχι πειραμάτων και επικίνδυνων ισορροπιών» και «την καθαρή εντολή στο ερώτημα “ποιος πρωθυπουργός”: ο Κυριάκος Μητσοτάκης της συνέπειας, της αξιοπιστίας, της ανάπτυξης και της ασφάλειας ή ο Αλέξης Τσίπρας που ζήσαμε ως το 2019».

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε ακόμη για «εμβληματικά έργα», όπως ο ΒΟΑΚ και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι, που θα αλλάξουν, όπως είπε, το μέλλον της Κρήτης, αλλά και «τα άλλα, τα πάρα πολλά και σημαντικά, αν και μικρότερης εμβέλειας, τα οποία έχουν δρομολογηθεί, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και θα προχωρήσουν από τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων το προσεχές διάστημα». Επίσης, για τον αθλητικό τουρισμό, τη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πρωτογενή τομέα, με την κοινωνία των πολιτών, με την υγεία, «τομείς και ορίζοντες που έχουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά του, έκανε λόγο για «σχέση εμπιστοσύνης που έχει σφυρηλατηθεί τόσα χρόνια με τους συντοπίτες σε όλο το Ηράκλειο, που αναγνωρίζουν τη διαρκή παρουσία, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητα και τη δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας. Ακόμη, για «ειλικρινή συνεργασία με όλη την αυτοδιοικητική οικογένεια, για κάθε ζήτημα και πρόβλημα του νομού, προκειμένου να επιλυθεί», καταλήγοντας ως εξής: «Δεν επιθυμώ στήριξη συμπάθειας, αλλά αυστηρή αξιολόγηση του έργου μου. Συγκρίνετέ με άλλους βουλευτές, με άλλους Ηρακλειώτες υπουργούς και επιλέξτε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *