Αυτοψία Σκρέκα στη Βαρβάκειο: Αποδίδουν τα μέτρα – Πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές οι τιμές

Την Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, όπου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των μέτρων αλλά τόνισε ότι «χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά»


«Τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται σταδιακά έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Βεβαίως, χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά», τόνισε.

«Σήμερα η Βαρβάκειος είναι όλη ένα Σαρακοστιανό Καλάθι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να προμηθευτεί τα απαραίτητα για να είναι το τραπέζι του γεμάτο. Οι καταναλωτές εδώ μπορούν να αγοράζουν σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές ότι χρειάζονται» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά, να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός και οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ συνεχίζεται», σημείωσε.

«Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Ούτε η αποκλιμάκωση των τιμών που βλέπουμε σήμερα σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα, όπως είναι τα θαλασσινά, τα κατεψυγμένα ή όπως σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, μη τρόφιμα που με τα μέτρα που πήραμε βλέπουμε μια αποκλιμάκωση τιμή, όπως είναι για παράδειγμα τα καθαριστικά, τα απορρυπαντικά, βρεφικές πάνες» ανέφερε και πρόσθεσε:


«Αυτά δεν μας αρκούν».


«Θέλουμε ακόμα πιο γρήγορα να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός και θέλουμε βεβαίως και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων και εκεί να δούμε τις τιμές σιγά σιγά να αρχίσουν να υποχωρούν», είπε ο κ. Σκρέκας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *