Άδωνις Γεωργιάδης: Το ποστ για τις επιτυχίες της κυβέρνησης στην οικονομία, που μιλάει από μόνο του

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνηθίζει πάντα να στηρίζει τα λεγόμενά του για τις επιτυχίες της Κυβέρνησης με στοιχεία και όχι με λόγια. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων το απέδειξε αυτό, ακόμα μια φορά με ποστ που έκανε στο Twitter.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε πίνακες με επίσημα στοιχεία για τις επιτυχίες της Κυβέρνησης στην Οικονομία, όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα τεράστια επιτεύγματα που έγιναν στα 4 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στα στοιχεία που παρέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση σε πολλές λίστες. Είναι πρώτη στον κόσμο στην ανάπτυξη της οικονομίας, έχει ανέβει 16 θέσεις στην βελτίωση του επιχειρηματικού προβάλλοντος, έχει κάνει ρεκόρ μείωσης χρέους προς ΑΕΠ και κόκκινων δανείων.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε στο Twitter:

Για να τα έχετε συγκεντρωμένα και να μπορείτε να αποδείξετε σε όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες, τί έχουμε καταφέρει αυτά τα 4 χρόνια. Πρώτοι στον κόσμο το 2022, 16 θέσεις άνοδο στην βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ρεκόρ μείωσης χρέους προς ΑΕΠ και κόκκινων δανείων!


Τα στοιχεία που παρέθεσε ο υπουργός και… μιλάνε από μόνα τους.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *