Άδωνις Γεωργιάδης: «Ήμουν μόλις 2 εβδομάδες υπουργός Ανάπτυξης όταν συνειδητοποίησα ότι σε 48 ώρες θα έκλεισε η Creta Farms»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης περιέγραψε σε ανάρτησή του στο twitter τον μεγάλο αγώνα που δόθηκε για να σωθεί η Creta Farms όταν είχε αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τόνισε οτι πλέον «ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, βρέθηκε επενδυτής, η εταιρία διασώθηκε και ξεπέρασε τα 100.000.000€ τζίρο πέρσι, όχι μόνον διασώθηκαν και οι 600 θέσεις εργασίας αλλά αυξήθηκαν κατά πολύ και η εταιρία κάνει πλέον εξαγωγές εκατομμυρίων!».


Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

Ήμουν μόλις δύο εβδομάδες Υπουργός Ανάπτυξης όταν συνειδητοποίησα ότι σε 48 ώρες οι Τράπεζες θα έκλειναν και θα εκποιούσαν κομμάτι κομμάτι την @CretaFarms. Εκανα αμέσως παρέμβαση καλώντας τις 4 τράπεζες στο γραφείο μου Σάββατο μεσημέρι. Αυτό οδήγησε, μετά από μεγάλη μου πίεση στην υπογραφή ενός Μνημονίου μεταξύ των αφών Δομαζάκη (που ήταν σε τεράστια διαμάχη μεταξύ τους) και τις Τράπεζες και σε έναν οδικό χάρτη για την εξυγίανση της εταιρίας. Ήταν τότε που ο @KostasVaxevanis έγραφε πρωτοσέλιδα με τίτλο: «Creta Farms το Βατερλό του Άδωνι…» και πολλοί δικοί μας μου έλεγαν: «που πήγες και έμπλεξες θα πάθεις ζημιά..».

Λοιπόν η αντίληψη μου για το Υπουργικό καθήκον είναι ότι αν θέλεις να είσαι Υπουργός πρέπει να αποφασίζεις να μπλέκεις, ακόμη και αναλαμβάνοντας ρίσκο! Όσοι θέλουν να μην τσαλακώνονται μπορούν να βρουν να κάνουν μία άλλη δουλειά. Τελικά ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, βρέθηκε επενδυτής, η εταιρία διασώθηκε και ξεπέρασε τα 100.000.000€ τζίρο πέρσι, όχι μόνον διασώθηκαν και οι 600 θέσεις εργασίας αλλά αυξήθηκαν κατά πολύ και η εταιρία κάνει πλέον εξαγωγές εκατομμυρίων! Εδώ ακούτε τον κ. Στέλιο Αϊφαντή από την Creta Farms.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *