Αδ. Γεωργιάδης: “Σώσαμε τα νυχτερινά κέντρα από την καταστροφή στην πανδημία” – Τιμητική εκδήλωση αύριο στο Fantasia από την Ένωση Νυχτερινών Κέντρων

Τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εκ νέου υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές από το Βόρειο Τομέα Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη, αναμένεται να ευχαριστήσει η Ένωση Νυχτερινών Κέντρων και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της, Κώστας Μπερτάκης, σε εκδήλωση που διοργανώνεται αύριο Τετάρτη 17/5 στις 19:30.


Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και θα έχει ως κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν πλήθος καλλιτεχνών. 

Όπως τονίζει στο σχετικό tweet ο κ. Γεωργιάδης, τα νυχτερινά κέντρα ήταν μέσα στις αρμοδιότητας του ως Υπουργός την περασμένη τετραετία και παρά τη δοκιμασία της πανδημίας, έμειναν όρθια εξαιτίας των παρεμβάσεων και της στήριξης από την Κυβέρνηση. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

“Ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Νυκτερινών Κέντρων κ. Κώστας Μπερτάκης, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 17/05 στις 19:30, στο Fantasia, μια εκδήλωση για φίλους και καλλιτέχνες με μένα ως Κεντρικό ομιλητή. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μέσα στις αρμοδιότητες μου αυτή την τετραετία ήταν και τα Νυκτερινά Κέντρα, τα οποία κατά την περίοδο της Πανδημίας απειλήθηκαν με πλήρη καταστροφή, την οποία αποφύγαμε με την καλή μας συνεργασία. Αύριο λοιπόν θέλουν να ευχαριστήσουν για αυτήν με την παρουσία πολλών καλλιτεχνών. Όσοι θέλετε μπορείτε να είστε μαζί μας.”


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *