Άδωνις Γεωργιάδης για μέρες Ημερες Καριέρας στη Θεσσαλονίκη: «2.500 θέσεις εργασίας, οι Ημέρες Καριέρας έχουν αλλάξει τις ζωές πολλών, ελάτε»

 

Οι Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη προφέρουν 2.500 θέσεις εργασίας και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στο όλο θέμα με ανάρτησή του στο Instagram.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι προσφέρονται 2.500 θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη από 90 επιχειρήσεις στις Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ (15 με 16 Σεπτεμβρίου στο The ΜΕΤ Hotel 10:00 με 18:00), επισήμανε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν άμεσα δουλειά εκεί.

Από την άλλη, ανέφερε ότι οι Ημέρες Καριέρας έχουν αλλάξει την ζωή πολλών ανθρώπων που βρήκαν καλές δουλειές εκεί και κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να πάνε στις Ημέρες Καριέρας στη συμπρωτεύουσα.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

90 Επιχειρήσεις προσφέρουν 2.500 θέσεις εργασίας και στην Θεσσαλονίκη μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να είναι εκεί και να βρουν δουλειά επί τόπου. Οι Ημέρες Καριέρας απο την ΔΥΠΑ έχουν αλλάξει την ζωή πολλών ανθρώπων ήδη βρίσκοντας τους καλές δουλειές! Ελάτε


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis)


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *