Βόλος: Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς από δυο άτομα και ξύλο έξω σε μπαρ

 

Μια περίεργη και βίαιη υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο παλαίμαχος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης εκτυλίχθηκε σήμερα (17.10.2023) στον Βόλο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα του Βόλου σε μπαρ της πόλης έγινε επεισόδιο τα ξημερώματα ανάμεσα σε θαμώνες.


Δυο από τα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο έφυγαν από το σημείο και γύρισαν εκεί λίγο μετά. Οι δυο άνθρωποι αυτοί, που φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής, επέστρεψαν με μηχανές και άρχισαν να πυροβολούν (μάλλον με όπλα κρότου) στον αέρα έξω από το μπαρ.

Μια ομάδα ανθρώπων από το μπαρ βγήκε από το μαγαζί και επιτέθηκε στους δυο…πιστολέρο, οι οποίοι φέρονται να τραυματίστηκαν από τη συμπλοκή και να έκαναν και καταγγελία για ξυλοδαρμό. Η αστυνομία μετά την καταγγελία έκανε συλλήψεις και ανάμεσα σε αυτές φέρεται να ήταν και ο Παναγιώτης Λιαδέλης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης έκανε τεράστια καριέρα στο μπάσκετ. Έπαιξε σε πολλές ομάδες, όπως Ολυμπιακό και Άρη, ενώ αγωνίστηκε και στο εξωτερικό.To 2004 παντρεύτηκε τη γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα, με την οποία απέκτησε έναν γιο. Το ζευγάρι χώρισε το 2008.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *