Βόλος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκυλίτσα – Το αδέσποτο ζώο θα υιοθετούσε οικογένεια

 

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από την άγρια κακοποίηση και τον θάνατο ενός χάσκι στην Αράχωβα, άλλη μια υπόθεση φριχτού θανάτου σκύλου ήρθε στην επιφάνεια, αυτή τη φορά στο Βόλο.


Ένα θηλυκό σκυλί ενός έτους βρέθηκε νεκρό σε χωράφια στον Βόλο. Το ζώο είχε πυροβοληθεί και το άψυχο κορμί του ήταν γεμάτο σκάγια.

Η αδέσποτη σκυλίτσα, η Μπέλλα όπως την έλεγαν, είχε βρει οικογένεια για υιοθεσία στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες μέρες επρόκειτο να μεταφερθεί στο νέο της σπίτι. Δεν πρόλαβε όμως.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, όπως κατήγγειλε φιλόζωη, η οποία φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια και τα ταΐζει.

Το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποτρόπαιο. Η μόλις ενός έτους Μπέλλα ήταν νεκρή. Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια, ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της. Πιθανολογείται πως ο δράστης αφού πυροβόλησε το άτυχο ζώο, το έδεσε με σχοινί και το έσυρε σε διπλανό χωράφι, όπου και το εγκατέλειψε.


Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η νεκροψία προκειμένου να καταγραφεί η αιτία θανάτου της μικρής σκυλίτσας, ενώ για το πόρισμα θα ενημερωθεί και η Εισαγγελία, προκειμένου να παρέμβει αρμοδίως, καθώς πρόκειται για κακοποίηση ζώου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *