Βόλος: Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε το βρέφος

Υψηλότερο από τα επιτρεπόμενα όρια ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μοτοσυκλέτας που παρέσυρε το τεσσάρων μηνών βρέφος στον Βόλο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News ο οδηγός της μηχανής είχε ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα του, υψηλότερο από τα επιτρεπόμενα όρια, μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο 4 μηνών βρέφος.

Αντίθετα, δεν βρέθηκε αλκοόλ στον παππού του βρέφους που παρασύρθηκε και αυτός από τη μηχανή.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για τον οδηγό της μηχανής, καθώς ο εντοπισμός αλκοόλ στο αίμα του επηρεάζει τη μετέπειτα ποινική του μεταχείριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος οδηγό της μοτοσυκλέτας δήλωσε σχετικά με το συμβάν πως ο 54χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος, και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος. Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο.


Μετά την απολογία του ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην εξέλθει από τη χώρα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *