Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή η γιαγιά και διασωληνωμένο το 21 μηνών εγγονάκι της, σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον ΒΟΑΚ λίγο πριν τη Λυγαριά και στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένα 21 μηνών αγοράκι, όπως και η 59χρονη γιαγιά του, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti – άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.


Η άτυχη 59χρονη, εκτός από τα σοβαρά τραύματα στα πόδια, είχε υποστεί και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και δυστυχώς υπέκυψε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ekriti, το 21 μηνών αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το παιδάκι καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με την 31 ετών μητέρα του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και 59χρονη γιαγιά του μικρού παιδιού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό λίγο πριν τις στροφές της Λυγαριάς όταν ένα βαν που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας ξέφυγε τις πορείας του με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός του βαν συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *