Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για μεταφορά νεογέννητου βρέφους από την Πτολεμαΐδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Πολύτιμη αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά η συνδρομή της αστυνομία για τη μεταφορά ενός νεογέννητου βρέφους από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη.


Το μόλις δύο ωρών νεογνό χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Πτολεμαΐδα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρο και με τη συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας που άνοιγε το δρόμο από την περιοχή Κλειδί, η μεταφορά έγινε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το νεογέννητο έφτασε με το ασθενοφόρο από το Κλειδί Ημαθίας, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, σε 24 λεπτά.

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, κοινοποίησε σχετικά βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Χίλια μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους!!! Με κανετε υπερήφανο που υπηρετω στην Ελληνική Αστυνομία και στο ποστο του εκφωνητη!!! Δυο ωρών νεογέννητο απο Πτολεμαΐδα για Ιπποκράτειο!!! 24 λεπτά απο Κλειδί και 86 δευτερόλεπτα απο Περιφερειακή για Ιπποκράτειο!!! Συγχαρητήρια!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το βρέφος υπέστη μετά τη γέννα περιγεννητική ασφυξία και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο στη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου. Οι γιατροί αναμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *