Τέσσερα χρόνια με αναστολή στο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ένοχος για τη μία από τις τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών για τις οποίες κατηγορείτο. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 4 χρόνια με αναστολή, αναγνωρίζοντάς του παράλληλα και τα δύο ελαφρυντικά που ζήτησε, του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.


Η αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση χορηγήθηκε στον 72χρονο κατηγορούμενο με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Για τις άλλες τρεις υποθέσεις κακοποίησης, το δικαστήριο τον απάλλαξε, καθώς έκρινε πως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που έχει πλέον παραγραφεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της έδρας «Δεν είχαν διάρκεια και ένταση οι πράξεις. Έγιναν πάνω από τα ρούχα και ήταν στιγμιαίες».

Ωστόσο ο πρώην μουσικός επιστρέφει στη φυλακή, καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

Πηγή: ertnews.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *