Συγκλονίζει η ηθοποιός Λήδα Χατζή μιλώντας για την υγεία της και την «σωτηρία» της από τη σύζυγο του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη

 

Η ηθοποιός Λήδα Χατζή έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Νατάσα Παζαΐτη αποδείχτηκε φύλακας άγγελός της.


Η Λήδα Χατζή με ανάρτησή της στα social media έστειλε το δικό της τεράστιο «ευχαριστώ» στην Νατάσα Παζαΐτη μιλώντας με συγκλονιστικό τρόπο για τα όσα πέρασε και την σωτήρια βοήθεια που είχε από την σύζυγο του Κώστα Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη έχει εδώ και χρόνια αφιερώσει την πορεία της στην ογκολογία, την αντιμετώπιση περιστατικών και την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο και μια από τις ασθενείς που έσωσε ήταν και η Λήδα Χατζή.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την έμπειρη γιατρό. Ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με τη Νατάσα Παζαΐτη και έγραψε:

«Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή 9 χρόνια πίσω! Μου έβαλε το δεύτερο στήθος μου 8 χρόνια πίσω! Εχθές μου έβαλε το τρίτο στήθος μου, πανομοιότυπο με το πρώτο μου! Ας κάνω και κάτι, έτσι γιατί το θέλω!


Με κλειστά μάτια και ανοιχτή καρδιά μόνο με Νατάσα Παζαΐτη», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Λήδα Χατζή.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *