Στις 2 Νοεμβρίου η παρουσίαση αποτελεσμάτων της έρευνας «KPMG 2023 CEO Outlook» για την Ελλάδα

 

Για ακόμη μια χρονιά η μεγαλύτερη ετήσια έρευνα της KPMG “CEO Outlook” επιστρέφει για να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις απόψεις των CEOs από την Ελλάδα και τον κόσμο για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.


H έρευνα διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει ελληνικά στοιχεία, βασίζεται στις απόψεις για το μέλλον 1 325 CEOs από 11 σημαντικές αγορές και 50 CEOs από την Ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, οι Έλληνες CEOs φαίνεται να συμμερίζονται την αισιοδοξία των CEOs παγκοσμίως για τις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας και της εταιρείας τους. Ωστόσο, σε ένα γεωπολιτικά κατακερματισμένο κόσμο κατατάσσουν τη γεωπολιτική και πολιτική αβεβαιότητα υψηλά στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Εστιάζουν στο αύριο μέσω της υιοθέτησης των σύγχρονων τεχνολογιών, επενδύουν στην ανάπτυξη και υποστήριξη του ταλαντούχου δυναμικού, καθώς και στο ESG για τη δημιουργία ουσιαστικής αξίας στους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται.

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα βασικά ευρήματα της έρευνας που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 στις 11:00-13:00 στο ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας.


Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα


Τα αποτελέσματα της έρευνας “2023 CEO Outlook” για την Ελλάδα θα παρουσιάσει ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *