Στη Ραφήνα παραμένει από το πρωί με 734 επιβάτες το «Fast Ferries Andros»

Στο αγκυροβόλιο του λιμανιού της Ραφήνας παραμένει από το πρωί το «Fast Ferries Andros» το οποίο στην προσπάθεια του να απεμπλέξει την άγκυρα του με άλλο πλοίο υπέστη μηχανική βλάβη. Το πλοίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή και οι 734 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς. Σύμφωνα με πληροφορίες  η προπέλα του Fast Ferries Andros καταστράφηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δέσει στο λιμάνι. Αναμένονται να προσεγγίσουν


Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προσεγγίσουν το πλοίο μεγάλα ρυμουλκά προκειμένου να το βοηθήσουν να δέσει στο λιμάνι. Παράλληλα θα επιχειρηθεί η ανέλκυση της άγκυρας του «Fast Ferries Andros» που είχε μπλεχτεί μαζί με την άγκυρα του «Aικατερίνη Π» και του «Super ferry».

Σημειώνεται ότι το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super ferry» απέπλευσε κανονικά για το δρομολόγιο του με 551 επιβάτες για ‘Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, ενώ το επιβατηγό «Αικατερίνη Π» με 391 επιβάτες που κατά τη διαδικασία απώλεσε τη μια από τις δύο του άγκυρες και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Λαυρίου όπου αναμένεται να του απαγορευτεί προσωρινά ο απόπλους. Οι επιβάτες του «Αικατερίνη Π» θα αναχωρήσουν με άλλο πλοίο.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *