Σκιάθος: Τρομακτικές σκηνές από την απογείωση αεροπλάνου που σηκώνει ανθρώπους στον αέρα με τις τουρμπίνες του

 

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου όταν αεροπλάνο που απογειωνόταν σήκωσε στον αέρα με τις τουρμπίνες του πολίτες που επέμεναν να βιντεοσκοπούν τις πτήσεις των αεροσκαφών.


Αυτή η κακή και επικίνδυνη συνήθεια καταγράφεται συνέχεια από πολίτες στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπου τον Ιούλιο του 2022 όταν τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια αεροσκάφους και υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σε βίντεο που ανέβασε Βρετανός τουρίστας την περασμένη εβδομάδα η κακή συνήθεια δείχνει να συνεχίζεται από κόσμο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και ουδείς δείχνει να έχει συνετιστεί από το εν λόγω ατύχημα.

Στα πλάνα φαίνονται πολλοί άνθρωποι να βρίσκονται πίσω από τον μικρό τοίχο που χωρίζει τον διάδρομο απογείωσης από τον δρόμο που περνάει πίσω από το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Οι άνθρωποι παρακολουθούν ένα αεροπλάνο της SAS, που ξεκινάει την απογείωσή του. Η τεράστια ορμή των αερίων του κινητήρα σχεδόν σηκώνουν στον αέρα ορισμένους από τους παρευρισκόμενους. Ευτυχώς αυτή τη φορά, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *