Ρέθυμνο: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρονου στην Αρχοντική – Απομακρύνεται το ενδεχόμενο βεντέτας

Ο θάνατος του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σήμερα το απόγευμα στο χωριό Αρχοντική Ρεθύμνου, φαίνεται να αποδίδεται σε δολοφονία καθώς το σκηνικό και η εικόνα από το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός, παραπέμπει τις αρχές σε εγκληματική ενέργεια. Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο του, έχοντας βληθεί με όπλο, με τη βολή να έχει ριχτεί απ’ έξω.


Πληροφορίες του rethnea.gr. αναφέρουν ότι το αμάξι έχει δεχτεί μια διαγώνια βολή στο παρμπρίζ από την δεξιά πλευρά προς την θέση του οδηγού. Η βολίδα έσπασε το παρμπρίζ και «βρήκε» τον 46χρονο στο στήθος.

Πηγές των Ρ.Ν. αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Αρχοντικής, σε ένα στενό χωμάτινο δρομάκι, όχι πολύ μακριά από το χωριό. Κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης/οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι, γνωρίζοντας ότι το θύμα δεν μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα περνώντας από το σημείο.

Σημειώνεται πως ο 46χρονος απουσίαζε από το σπίτι του από την Τετάρτη οπότε και τον αναζητούσε η οικογένεια του. Συγγενικό του πρόσωπο, εντόπισε σήμερα το απόγευμα το Ι.Χ. στο μικρό δρομάκι και νεκρό τον ίδιο στη θέση του οδηγού.

Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τον νεκρό άνδρα και εξακολουθεί να παραμένει εκεί.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *