Πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης για τα παιδιά των στελεχών μας που αριστεύουν

 

Καθώς η «Αριστεία» αποτελεί μια από τις βασικές εταιρικές αξίες της KPMG, η KPMG στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί το Children Excellence Awards, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των παιδιών των εργαζομένων της που αρίστευσαν στις εκπαιδευτικές τους επιδόσεις. Το πρόγραμμα αποτελεί την αναγνώριση της εταιρείας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά “μικροί” και “μεγάλοι” για την επίτευξη των στόχων τους.


Για την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023 τα χρηματικά βραβεία των Children Excellence Awards δόθηκαν σε 30 παιδιά εργαζομένων μας, τα οποία πέτυχαν άριστες επιδόσεις στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, υποστηρίζοντας και επιβραβεύοντας έτσι, έμπρακτα, τους ανθρώπους μας αλλά και τα παιδιά τους για την επιτυχία τους.

Όπως επισημαίνει ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα «Μοιραζόμαστε έναν κοινό σκοπό, να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας, παρέχοντας κίνητρα επίτευξης των στόχων τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες μέλη της KPMG International Limited («KPMG International») δραστηριοποιούνται και παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την επωνυμία «KPMG». Ο όρος «KPMG» μπορεί να αναφέρεται σε ξεχωριστές εταιρείες μέλη του οργανισμού της KPMG ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη ταυτόχρονα. Οι εταιρείες της KPMG δραστηριοποιούνται σε 143 χώρες και περιοχές, ενώ απασχολούν στις εταιρείες-μέλη παγκοσμίως περισσότερους από 265 000 συνεταίρους και εργαζομένους. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι μια νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. Κάθε εταιρεία-μέλος της KPMG είναι υπεύθυνη για τις δικές της υποχρεώσεις και ευθύνες. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγυητικές εισφορές. H KPMG International Limited και οι σχετικές με αυτή οντότητες δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή μας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα home.kpmg/governance


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *