Προφυλακίστηκε ο 38χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» στην Καλαμάτα

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» στις 20 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα.


Ο 38χρονος Αλβανός υπήκοος απολογήθηκε σήμερα και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε να πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία».

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, o 38χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα του είχε πουλήσει νοθευμένη κοκαΐνη και τον έστειλε στο νοσοκομείο και ήθελε να τον εκδικηθεί.

Ο 38χρονος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος, που πυροβόλησε το θύμα το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Ο 38χρονος είχε ταυτοποιηθεί από τις αρχές του περασμένο Σαββάτου και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, σε ενοικιασμένο σπίτι στο Ακρογιάλι του δήμου Δυτικής Μάνης.


Μαζί του είχε συλληφθεί και ένας 34χρονος Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το κατάλυμα. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ποσότητα χασίς.


Η δολοφονία του 47χρονου που είχε το παρατσούκλι, ο «Αμερικανός» έγινε από κοινού με έναν 22χρονο ομοεθνή του 38χρονου, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του την περασμένη Τετάρτη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *