Politia Tennis Club: Μια μαγική πολιτεία στην καρδιά των Βορείων Προαστίων για αθλητισμό – tennis, relax, αλλά και για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή σας όπως οι παραμυθένιες διοργανώσεις εκδηλώσεων – γάμοι, βαφτίσεις, parties, εταιρικές εκδηλώσεις

Πριν από 40 και πλέον χρόνια ο Κώστας Δροσόπουλος αποφασίζει να δώσει σάρκα και οστά στο μεγάλο όραμά του. Με κίνητρο τη μεγάλη του αγάπη για το τένις και τον αθλητισμό δημιουργεί έναν υπέροχο αθλητικό χώρο στην Πολιτεία.


Το 1981 το Club κάνει την αρχή του ως αθλητικό και τενιστικό στέκι. Στις μοναδικές εκείνα τα χρόνια εγκαταστάσεις του διοργανώνονται αγώνες. Γίνεται Must. Τα μέλη πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς.

Όλοι μιλάνε για κάτι ξεχωριστό, πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφιερώνουν εκατοντάδες άρθρα για το Club, εκθειάζοντας τον δημιουργό του και χαρακτηρίζοντάς το ως το «Κόσμημα των Βορείων Προαστίων».

Λίγο μετά αρχίζουν σταδιακά να διοργανώνονται εκδηλώσεις και το 1990 πραγματοποιείται ο πρώτος γάμος στο χώρο. Ακολουθούν παιδικά πάρτι και άλλες εκδηλώσεις.

Οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται. Στο συγκρότημα προστίθεται η πισίνα και δημιουργούνται νέες αίθουσες.


Το 2004 χτίζεται η γραφική Εκκλησία του Politia Tennis Club που συμπληρώνει το ονειρικό σκηνικό των γάμων & των βαφτίσεων.


Πραγματοποιούνται τα ομορφότερα events της κοσμικής Αθήνας και όλοι μιλούν για το μαγευτικό Politia Tennis Club.

Το  2015, με μεγάλη αγάπη, δημιουργείται από την Μαριέττα Δροσοπούλου το Wedding Market, ένας παραμυθένιος χώρος που αναλαμβάνει το συνολικό σχεδιασμό γύρω από τις σημαντικότερες γιορτές της ζωής…

Σήμερα οι χώροι του μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 800 άτομα σε μία δεξίωση, όλες τις εποχές του χρόνου, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και δημιουργούν στους επισκέπτες του μια αίσθηση αριστοκρατικής κομψότητας αλλά ταυτόχρονα οικίας ζεστασιάς. Υπολογίζεται ότι έχουν επισκεφθεί το χώρο όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 550.000 άτομα.

Το σήμερα και το βλέμμα στο αύριο

Το Politia Tennis Club αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και η φήμη του έχει βγει και έξω από τα Ελληνικά σύνορα. Θεωρείται κορυφαίος τόπος για αθλητισμό, relax, μαγικά εδέσματα. Επίσης αποτελεί ένα αγαπημένο  και   ξεχωριστό μέρος  για  κοινωνικές  εκδηλώσεις, όπως είναι ο γάμος  και η βάφτιση.


Το Politia Tennis Club είναι εκεί για να καλύψει κάθε ανάγκη για χαλάρωση, ξεκούραση, φαγητό  και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε υψηλή ποιότητα και μοναδική αισθητική  σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως ο γάμος, η βάφτιση, τα παιδικά πάρτι, καθώς και να διοργανώσει άψογα εταιρικές εκδηλώσεις, cocktail parties κ.α.π..

Το Bride’s by Politia Tennis Club, είναι η  μπουτίκ νυφικών στην Κηφισιά που εμπνεύστηκε και δημιούργησε με πολλή αγάπη η Μαριέττα Δροσοπούλου. Φέρνει στην Ελληνική αγορά συλλογές εκπληκτικών νυφικών, βραδινών αλλά και cocktail φορεμάτων από κορυφαίους σχεδιαστές.

Politia Tennis Club

Αριστοτέλους 18, Πολιτεία, Κηφισιά 145 63, Τ: 210 6200.003
info@politiatennisclub.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *