Ομόνοια: Αφγανός μαχαίρωσε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και επιχείρησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού – Συνελήφθη ο δράστης

Παρολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός τυπικού αστυνομικού ελέγχου το βράδυ της Τετάρτης στην Ομόνοια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πλησίασαν έναν 30χρονο άνδρα αφγανικής καταγωγής, προκειμένου να προβούν σε έναν τυπικό έλεγχο. Κατά την διάρκεια του ελέγχου ο 30χρονος Αφγανός έβγαλε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και κινήθηκε εναντίων των αστυνομικών. Ο ένας αστυνομικός κατάφερε να αποφύγει την επίθεση πέφτοντας στο έδαφος. Όταν ο συνάδελφός του έσπευσε να τον βοηθήσει, δέχθηκε χτύπημα με το μαχαίρι από τον δράστη, κάτω από τη μασχάλη. Στη συνέχει ο 30χρονος τράπηκε σε φυγή και μετά από καταδίωξη συνελήφθη, ενώ προηγουμένως προσπάθησε να αρπάξει το όπλο άλλου αστυνομικού.

Το περιστατικό έγινε στις 10:25 την νύχτα στην συμβολή των οδών Νικηφόρου και Βηλαρά κοντά στην Ομόνοια. Ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες περί όπλων, της βίας και της σωματικής βλάβης.

Στην κατοχή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *