Ο πολυτελής τουρισμός της χώρας αποκτά το διαμάντι One & Only Kea Island

Η Ελλάδα δημιουργεί όσο περνά ο καιρός τις προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του πολυτελούς τουρισμού. Η αύξηση των επενδύσεων στον high income τουρισμό την τελευταία δεκαετία προσελκύει επισκέπτες με εξαιρετικά μεγάλο εισόδημα που αφήνουν το αποτύπωμά τους στην ελληνική οικονομία.


Από τους οραματιστές και πρωτοπόρους του πολυτελούς τουρισμού είναι ο Mίλτος Kαμπουρίδης ένας επιχειρηματίας που σε αντίξοες συνθήκες εν μέσω οικονομικής κρίσης δημιούργησε το εμβληματικό υπερπολυτελές resort Amanzoe στην Aργολίδα το οποίο είναι επί 11 χρόνια σημείο αναφοράς για το διεθνές jet set.

Το επόμενο βήμα θα γίνει τον Αύγουστο στην Τζιά. Πρόκειται για το One & Only Kea Island το οποίο ανοίξει τις πύλες του στο όμορφο νησί. Το φιλόδοξο project προυπολογισμού 150 εκατ. ευρώ μπήκε στις ράγες το  Νοέμβριο του 2017 όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία του ολοκληρωμένου luxury resort που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο και κατοικίες, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό του υψηλού επιπέδου τουριστικού προϊόντος στο Aιγαίο.

Το opening του One&Only Kea Island που αποτελεί το πρώτο One&Only στην Eλλάδα και την Eυρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στη διεθνή τουριστική αγορά.

Το πολυτελές θέρετρο όπως εκτιμάται θα λειτουργήσει σαν άλλος ένας «πόλος έλξης» για πανίσχυρους επιχειρηματίες από το εξωτερικό αλλά και για προσωπικότητες ή VIPs από άλλους τομείς.


H τοποθεσία του πολυτελούς θέρετρου βρίσκεται στα δυτικά του κοσμοπολίτικου νησιού, στην παραθαλάσσια περιοχή Bρόσκοπος και εκτείνεται σε 600 στρέμματα, καταλαμβάνοντας δυο αμφιθεατρικές πλαγιές με θέα στη θάλασσα.


Στη μία πλευρά θα «σηκωθεί» αναπτυχθεί ο κύριος όγκος του ξενοδοχείου και στην άλλη θα κατασκευαστούν 75 υπερπολυτελείς Resort Villas, όπως και ένας περιορισμένος αριθμός One&Only Private Homes, διαθέσιμα προς πώληση. Προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος ή με ελικόπτερο, το ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Mεσογείου και θα διαθέτει ένα SPA, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, ένα Beach Club, πλήρες κέντρο δραστηριοτήτων και καταδυτικό κέντρο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *