Ο όμιλος κορυφαίων επίπλων του Νίκου Κυρίτση επεκτείνει τις δραστηριότητές του

Ο όμιλος του Νίκου Κυρίτση με τα χειροποίητα έπιπλα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να χαρίζει μοναδικής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες του.


Η επιχείρηση που επί δεκαετίες τώρα πρωτοπορεί και προσφέρει αξεπέραστα και μοναδικής αξίας και αισθητικής έπιπλα στον κόσμο απέκτησε πρόσφατα νέο κατάστημα στολίδι στο Ηράκλειο της Κρήτης και συνεχίζει την ανάπτυξή της με νέα κίνηση. Η εταιρεία Κυρίτσης  πλέον επεκτείνεται και στις κατασκευές επίπλων σε οχηματαγωγά πλοία που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες

Η εταιρεία Κυρίτσης από το 1950 σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα και ειδικές κατασκευές επίπλων με έντονη προσωπικότητα, ποιότητα και άψογη αισθητική.

Όταν ο Θεόδωρος Κυρίτσης ξεκίνησε στο εργαστήριο του να δημιουργεί τα μοναδικά σε ποιότητα και σχεδιασμό έπιπλά του, δεν φανταζόταν ότι θα άρχιζε να γράφει μία ιστορία που θα συνεχιζόταν μέχρι τον 21ο αιώνα στο χώρο του επίπλου με συνεχιστή τον υιό του Νικόλαο.

Η εταιρεία Κυρίτσης δημιουργεί με τεχνογνωσία τη νέα αισθητική προσαρμόζοντας την αυθεντική τέχνη του χειροποίητου σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο, το γνήσιο δέρμα και τα πολύ ακριβά υφάσματα. Οι μηχανισμοί προεκτάσεων και συνδέσμων που χρησιμοποιεί είναι ευρωπαϊκής προέλευσης. Τα σκελετά σαλονιών είναι φτιαγμένα με αυστηρή επιλεγμένη συμπαγή ξυλεία οξιάς. Το ξεχωριστό αυτό ξύλο εξασφαλίζει μοναδική σταθερότητα και διάρκεια ζωής. Φυσική καρυδιά και φυσική δρυς είναι η συμπληρωματική ξυλεία που χρησιμοποιεί. Και βέβαια δίνει 15 χρόνια εγγύηση για τα εξαιρετικά έπιπλα που προσφέρει.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *