Ο μικρός γιος του Άδωνι Γεωργιάδη, Αλκαίος, κλέβει την παράσταση στο σποτ της εκστρατείας της Ελληνικής Αγωγής για τα Αρχαία Ελληνικά

 

Μια μεγάλη και ξεχωριστή εκστρατεία ενημέρωσης ξεκίνησε η Ελληνική Αγωγή για τα Αρχαία Ελληνικά στην επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας της και μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα εξαιρετικό και ξεχωριστό σποτ για το θέμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί και κλέβει την παράσταση ο Αλκαίος, ο μικρός γιος του Άδωνι Γεωργιάδη και της αγαπημένης του, Ευγενίας Μανωλίδου.


Ο Αλκαίος πρωταγωνιστεί στο σποτ της Ελληνικής Αγωγής και δίνει ρεσιτάλ με τις ικανότητές του ως ηθοποιός, αλλά και με το χαμόγελό του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στην εκστρατεία του πνευματικού του παιδιού και λίκνο της μάθησης  των αρχαίων ελληνικών σε ποστ που έκανε στο Twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Η Ελληνική Αγωγή για τα 30 χρόνια λειτουργίας της ξεκινά μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης. Τα Αρχαία Ελληνικά δεν είναι ούτε δύσκολα, ούτε βαρετά, ούτε άχρηστα, είναι ενδιαφέροντα, ευχάριστα και χρήσιμα. Και ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες https://youtu.be/gSnBMpg1Rfs «Εὐδαιμονία δύναμις αὐτάρκης πρὸς τὸ εὖ ζῆν» το σποτ για τα παιδικά μας τμήματα.


Δείτε το σποτ:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *