Μύκονος: Με τον Τζορτζ Κλούνεϊ συναντήθηκε ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκάς

Στο δείπνο για τα 75 χρόνια της Omega βρέθηκε ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, Τζορτζ Κλούνεϊ.


Όπως αναφέρει ο κ. Κουκάς, ο ηθοποιός του τόνισε ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανήκουν και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και του ζήτησε πληροφορίες για την ιστορία της Μυκόνου, καθώς και το κλειδί της επιτυχίας του νησιού, καθώς το επισκέπτεται για πρώτη φορά.

«Είχα την ευκαιρία να κάνω αναφορά στο μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο, στη Δήλο, στις μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες, την πλούσια γαστρονομία , τις ξεχωριστές παραλίες, τη διακριτή μας πολιτιστική ταυτότητα.
Το σημαντικό είναι ότι πρόθεσή του είναι να ξαναέρθει επιβεβαιώνοντας τη θετική εικόνα πολλών επωνύμων του Χόλιγουντ για τη Μύκονο»
, αναφέρει στη σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Μυκόνου.

«Είμαστε πάντα εδώ με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τη μοναδική μυκονιάτικη φιλοξενία για να υποδεχθούμε όλους τους επισκέπτες μας και να επιβεβαιώσουμε ότι η Μύκονος ήταν, είναι και θα είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός», προσθέτει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Κουκά:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να παραβρεθώ στο δείπνο για τα 75 χρόνια της Omega , ένα γεγονός που κάλυψαν πάνω 80 ΜΜΕ.


Εκεί είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Μου τόνισε ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανήκουν και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ζήτησε πληροφορίες για την ιστορία της Μυκόνου, καθώς και το κλειδί της επιτυχίας μας καθότι επισκέπτεται το νησί μας για πρώτη φορά.

Είχα την ευκαιρία να κάνω αναφορά στο μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο, στη Δήλο, στις μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες, την πλούσια γαστρονομία , τις ξεχωριστές παραλίες, τη διακριτή μας πολιτιστική ταυτότητα.

Το σημαντικό είναι ότι πρόθεσή του είναι να ξαναέρθει επιβεβαιώνοντας τη θετική εικόνα πολλών επωνύμων του Χόλιγουντ για τη Μύκονο.

Είμαστε πάντα εδώ με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τη μοναδική μυκονιάτικη φιλοξενία για να υποδεχθούμε όλους τους επισκέπτες μας και να επιβεβαιώσουμε ότι η Μύκονος ήταν, είναι και θα είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *