Little Athens: Ανακαλύψτε τις κατοικίες στην νέα γειτονιά του Ελληνικού – Πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια από αυτές

H Little Athens, η οποία βρίσκεται δίπλα στο πάρκο του Ελληνικού και την παραλία, προσφέρει έξυπνες κατοικίες υψηλής αισθητικής από Έλληνες και διεθνείς αρχιτέκτονες.


Το έργο «Park Rise» είναι σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο Bjarke Ingels Group (BIG) ως μια αλληλένδετη κοινότητα σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Little Athens, και οι 88 κατοικίες θα απολαμβάνουν εξαιρετική πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το The Ellinikon Park.

Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα, έχει ήδη ανοίξει και η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια υπερσύγχρονη κατοικία εκεί.

Pavilion Terraces

Το εμβληματικό συγκρότημα οργανικής αρχιτεκτονικής, σχεδιασμένο να εναρμονίζεται με τη φύση και τον περιβάλλοντα χώρο, ξεχωρίζει για τον απαράμιλλο σχεδιασμό των επτά κτιρίων που το απαρτίζουν. Η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μια ανάσα από την παραλία, τον κεντρικό πεζόδρομο και το The Ellinikon Park, έχοντας άμεση πρόσβαση στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις του The Ellinikon ενώ σε τμήμα του ισογείου του συγκροτήματος, θα υπάρχουν εμπορικά καταστήματα, χώροι εστίασης και αναψυχής για να εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων.


Χθες, η Lamda Development καλωσόρισε τη νέα γειτονιά του Ελληνικού με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instragam στην οποία τονιζόταν:


«Καλωσορίζουμε τη νέα γειτονιά Little Athens στο #TheEllinikon! Μια νέα ζωντανή κοινότητα στην καρδιά του Ελληνικού που συνδυάζει πολυώροφα και χαμηλά κτίρια, σχεδιασμένα από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αρχιτέκτονες επαναπροσδιορίζοντας τον αστικό τρόπο ζωής.

Με άμεση πρόσβαση στο The Ellinikon Park και τις κοντινές παραλίες, οι κάτοικοί του έχουν την δυνατότητα να αποδράσουν από τη βουή της πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα μια σύγχρονη εμπειρία διαβίωσης μέσω μιας μεγάλης γκάμας καταστημάτων, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη», αναφέρει η εταιρία στην ανάρτηση της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *