Λέρος: Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί και τη σύζυγό του

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, τραυματίστηκαν σοβαρά σε ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος στην Λέρο.


Ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία του επιχειρηματία αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις».

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου και αργότερα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, με τον επιχειρηματία να νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Μαζί τους στο ταχύπλοο, το οποίο έπεσε σε βράχια, βρισκόταν την ώρα του ατυχήματος και τα δύο παιδιά τους, τα οποία γλίτωσαν, καθώς πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν την πρόσκρουση και δεν τραυματίστηκαν.

Ο Αλί Σαμπανσί είναι πρόεδρος της Esas Holding και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών Pegasus Hava Tasimaciligi AS.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *