Κρήτη: Σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στην Ανάσταση – Έχασε τρία δάχτυλα από το δεξί χέρι

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα στην Κρήτη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο τραυματισμός του ανήλικου συνέβη όταν προσπάθησε να πετάξει μία κροτίδα, αλλά αυτή έσκασε πάνω στο χέρι του με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην εκκλησία. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τρία δάχτυλα από το δεξί του χέρι, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Ανάστασης στον Γαλατά Χανίων, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Παρά τους ελέγχους και τις συστάσεις της Αστυνομίας, βαρύς είναι και φέτος ο απολογισμός από την παράνομη χρήση βεγγαλικών τις ημέρες του Πάσχα, καθώς σημειώθηκαν 7 σοβαροί τραυματισμοί σε όλη τη χώρα. Πέρα από το 14χρονο αγόρι που υπέστη ακρωτηριασμό σε τρία δάχτυλα του δεξιού χεριού του, καταγράφηκαν άλλοι πέντε ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά στην Αττική και ένας ακόμη ακρωτηριασμός στους Φούρνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες κάθε τύπου έχουν κατασχεθεί σε όλη την Ελλάδα από τα μέσα Απριλίου έως σήμερα ενώ έχουν συλληφθεί πάνω από 100 άτομα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *