Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας: Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση;

Σύσκεψη για να αποφασισθεί εάν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή και συγκεκριμένα το μεσημέρι στις 13:30.


Σύμφωνα με πληροφορίες του oknews.gr, για κλειστά σχολεία αύριο σε πολλές περιοχές της Αττικής θα εισηγηθεί ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης στην μεσημεριανή σύσκεψη με τους 66 δήμους. Ειδικότερα, κλειστά αναμένεται να παραμείνουν τα σχολεία σε βόρειο, ανατολικό και δυτικό τόξο της Αττικής.

Αμέσως μετά την σύσκεψη θα γίνουν οι ανακοινώσεις, ενώ οι αποφάσεις για την υπόλοιπη Αττική θα ληφθούν μέσα στην ημέρα.

Όπως δήλωσε νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «η πρόληψη πάντα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις, ώστε κανένα παιδί ή συνοδός που θα το πηγαίνει στο σχολείο να έχει πρόβλημα»

«Τις πρώτες απογευματινές ώρες θα βγει ανακοίνωση, για να ετοιμαστούν και οι γονείς και τα παιδιά, ποια σχολεία θα είναι ανοικτά διότι δεν θα υπάρχει η ίδια ένταση του φαινομένου σε όλη την Αττική. Θα το ζυγίσουμε και αυτό», είπε ο κ. Πατούλης.


«Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε», πρόσθεσε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *